Lackstift till BMW Rad 6

Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mixad efter din färgkod

Bättringsfärg till BMW Rad 6

Färgpaket som kan användas till att reparera stenskott och repor på din BMW. Paketet innehåller ett lackstift med 20 ml specialblandad bättringsfärg till din bil samt 9 ml klarlack. Skaka bara om färgen och sen är den redo att appliceras.

Beställ färg

Fri frakt
1 x lackstift (färg)
1 x klarlackstift
Specialgjord till din BMW Rad 6
Räcker till 100-tals stenskott

Pris: 349 kr

Kulörprecision i toppklass

Vår specialblandade färg är av högsta kvalitet och skapas med hjälp av marknadsledande produkter och leverantörer för att återskapa originalfärg med en kulörprecision i toppklass. Vår färg används av flertalet professionella lackerare runt om i Stockholm.

Varför ska man använda lackstift?

Stenskott och repor i lacken är i princip oundvikligt. Med ett lackstift kan du snabbt återställa bilens lack till ett fint och skyddande skick. Genom att tidigt fixa skador i lacken kan du förhindra stora och dyra omlackeringar i framtiden. Det är extra viktigt att reparera i ett tidigt skede om skadan har nått bilens plåt. Vi rekommenderar att man då använder en rostskyddande primer/grundfärg innan rost uppstår. Om rost redan har uppstått är det viktigt att den slipas bort helt och hållet.
En fin lack kan även höja bilens värde vid en ev. försäljning.


Alla bättringsfärger anpassas efter varje individuell beställning på grund av den unika färgkoden. Därför gäller inte bestämmelserna om distansförsäljning för våra färger och färgkit.

Ångerrätt

Säkerställ att du använder korrekt färgkod när du beställer. Färgen har ett undantag från ångerrätten eftersom de specialblandas efter din unika färgkod. Klarlack och övriga produkter har ångerrätt enligt lag.Säkerhetsdatablad: Ladda ned

FaraBrandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Visa skyddsangivelser