Lackstift till Honda Accord Tourer

Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mixad efter din färgkod

Bättringsfärg till Honda Accord Tourer

Färgpaket som kan användas till att reparera stenskott och repor på din Honda. Paketet innehåller ett lackstift med 20 ml specialblandad bättringsfärg till din bil samt 9 ml klarlack. Skaka bara om färgen och sen är den redo att appliceras.

Beställ färg

Fri frakt
1 x lackstift (färg)
1 x klarlackstift
Specialgjord till din Honda Accord Tourer
Räcker till 100-tals stenskott

Pris: 379 kr

Kulörprecision i toppklass

Vår specialblandade färg är av högsta kvalitet och skapas med hjälp av marknadsledande produkter och leverantörer för att återskapa originalfärg med en kulörprecision i toppklass. Vår färg används av flertalet professionella lackerare runt om i Stockholm.

Varför ska man använda lackstift?

Stenskott och repor i lacken är i princip oundvikligt. Med ett lackstift kan du snabbt återställa bilens lack till ett fint och skyddande skick. Genom att tidigt fixa skador i lacken kan du förhindra stora och dyra omlackeringar i framtiden. Det är extra viktigt att reparera i ett tidigt skede om skadan har nått bilens plåt. Vi rekommenderar att man då använder en rostskyddande primer/grundfärg innan rost uppstår. Om rost redan har uppstått är det viktigt att den slipas bort helt och hållet.
En fin lack kan även höja bilens värde vid en ev. försäljning.

Ångerrätt

Säkerställ att du använder korrekt färgkod när du beställer. Det finns ingen ångerrätt på färg. Gäller både lackstift och spray. Alla färger specialblandas och anpassas efter varje individuell beställning på grund av den unika färgkoden. Därav gäller inte bestämmelserna om distansförsäljning. Klarlack, grundfärg och övriga tillbehör har ångerrätt enligt lag.Säkerhetsdatablad: Ladda ned

FaraBrandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Visa skyddsangivelser